Δημοφιλή Άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Υπηρεσίες

Δείτε επίσης

Metabolomic Analysis® - Μεταβολομικές Αναλύσεις
Ο Μεταβολισμός Επηρεάζει Άμεσα την Λειτουργία του Θυρεοειδή στις Αυτοάνοσες Θυρεοειδίτιδες
Καρδιαγγειακός Κίνδυνος & Αυτοάνοσα Νοσήματα
5 Συχνές Ελλείψεις σε Βιταμίνες & Μικροθρεπτικά που Συνδέονται με τη Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο (Video)

13ο Διεθνές Συνέδριο Αυτοανοσίας


Το Συνέδριο Αυτοανοσίας είναι η μεγαλύτερη διεπιστημονική συνάντηση για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

13ο Διεθνές Συνέδριο Αυτοανοσίας 

Ολοκληρώθηκε το 13o Διεθνές Συνέδριο Αυτοανοσίας, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για τα αυτοάνοσα νοσήματα παγκοσμίως. Στο συνέδριο συμμετείχε ο Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς, με την παρουσίαση «Micronutrient deficiencies and metabolic status, associations with infectious and autoimmune diseases».
 
Το Συνέδριο Αυτοανοσίας είναι η μεγαλύτερη διεπιστημονική συνάντηση για τα αυτοάνοσα νοσήματα, με διαλέξεις από κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο. Η 13η συνάντηση πραγματοποιείται στην Αθήνα 10-13 Ιουνίου και περιλαμβάνει παρουσιάσεις από εξέχοντες επιστήμονες στον τομέα της αυτοανοσίας.
 
Ο Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς παρουσίασε αποτελέσματα από πρόσφατες δημοσιευμένες μελέτες και έρευνες της επιστημονικής ομάδας της Metabolomic Medicine®Η παρουσίαση του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά στο συνέδριο.

Η παρουσίαση ανέδειξε το πώς οι ελλείψεις μικροθρεπτικών συστατικών και οι μεταβολικές διαταραχές συνδέονται με την ανάπτυξη και την πορεία των αυτοάνοσων ασθενειών, καθώς πρόκειται για νοσήματα με σημαντικό μεταβολικό υπόβαθρο.


Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 10-13 Ιουνίου. 
 

Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας παγκοσμίως, η πρόκληση της Ιατρικής στον 21ο αιώνα είναι η πρόληψη και η θεραπεία τους. Με τη συμμετοχή του στο 13ο Συνέδριο Αυτοανοσίας, ο Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς και η επιστημονική ομάδα της Metabolomic Medicine®, συνέβαλαν στη συζήτηση της επιστημονικής κοινότητας για τη σύγχρονη αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων και το μέλλον της αυτοανοσολογίας. 
 
Επιμέλεια Κειμένου: Επιστημονική Ομάδα Metabolomic Medicine

Συνεργαζόμαστε με ερευνητές και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να παρέχουμε τις πιο προηγμένες και ακριβείς αναλύσεις.

Επιστημονική Ομάδα

www.metabolomicmedicine.com Η Επιστημονική Ομάδα της Metabolomic Clinic αποτελείται από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς που μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους στην αιχμή της σύγχρονης ιατρικής. Δείτε τους όλους
Ας κρατήσουμε επαφή.
Εγγραφείτε στο newsletter και κατεβάστε δωρεάν τον οδηγό για όσους έχουν διαγνωστεί με αυτοάνοσο νόσημα.