Δημοφιλή Άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Υπηρεσίες

Αγωγή και Παρακολούθηση εξ AποστάσεωςΑγωγή και Παρακολούθηση εξ Aποστάσεως


Είναι πρωταρχικής σημασίας αυτή την περίοδο να διατηρήσουμε όλοι την καλύτερη δυνατή μεταβολική κατάσταση.

Η μεταβολική κατάσταση του οργανισμού συνδέεται άμεσα με τους μηχανισμούς προστασίας από τον κορωνοϊό και την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 
Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας σε αυτή την περίοδο, και χωρίς να αυξήσουμε τις μετακινήσεις, έχουμε ενεργοποιήσει μια ειδική υπηρεσία παρακολούθησης εξ αποστάσεως που χρησιμοποιούμε υπό κανονικές συνθήκες στην παρακολούθηση περιστατικών του εξωτερικού.


Αποστολή Ειδικού Κιτ

Η διαδικασία γίνεται μέσω της αποστολής ειδικού κιτ που επιτρέπει τη συλλογή δειγμάτων αίματος και ούρων στο σπίτι σας χωρίς την ανάγκη εξωτερικής αιμοληψίας.

Η προετοιμασία και παράδοση του κιτ είναι απόλυτα ασφαλής καθώς γίνεται με αυστηρά άσηπτες μεθόδους και χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με τον διανομέα κατά την παράδοση του.  
 


Η διαδικασία λήψης του δείγματος είναι απλή και πραγματοποιείται στο σπίτι από εσάς τους ίδιους.

Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να ρυθμίσουμε τον οργανισμό μας στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση.   

Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με την κλινική μας για πρώτη φορά, μπορείτε να το κάνετε αυτή την περίοδο. Παρέχουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης ραντεβού μέσω skype με γιατρό και διατροφολόγο από την ομάδα μας. Μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

Εάν έχετε πρόσφατα επισκεφτεί την κλινική μας συνεχίστε με τις οδηγίες που έχετε λάβει κατά την τελευταία σας επίσκεψη.

Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη σας επίσκεψη επικοινωνήστε με το ιατρείο ώστε να προγραμματίσετε την αποστολή του ειδικού κιτ.   

Ασθενείς που έχουν διακόψει την αγωγή τους πάνω από 3 μήνες συστήνεται να επαναλάβουν τις εξετάσεις ώστε να λάβουν νέα αγωγή, με βάση την παρούσα μεταβολική τους εικόνα.    

Για να προγραμματίσετε την παρακολούθηση σας εξ αποστάσεως καλέστε στο 210 3611054 ή επικοινωνήστε μέσω email στο iatreio@drtsoukalas.com    Επιμέλεια Κειμένου: Επιστημονική Ομάδα Metabolomic Medicine

Συνεργαζόμαστε με ερευνητές και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να παρέχουμε τις πιο προηγμένες και ακριβείς αναλύσεις.

Επιστημονική Ομάδα

www.metabolomicmedicine.com Η Επιστημονική Ομάδα της Metabolomic Clinic αποτελείται από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς που μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους στην αιχμή της σύγχρονης ιατρικής. Δείτε τους όλους
Ας κρατήσουμε επαφή.
Εγγραφείτε στο newsletter και κατεβάστε δωρεάν τον οδηγό για όσους έχουν διαγνωστεί με αυτοάνοσο νόσημα.