Δημοφιλή ¶ρθρα

Δημοφιλή ¶ρθρα

Υπηρεσίες

Δείτε επίσης

Καταπολεμώντας τα Χαμηλά Επίπεδα Ενέργειας στη Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο
Αυτοάνοσα Νοσήματα: Πώς ένας Ανθυγιεινός Τρόπος Ζωής Οδηγεί στην Ανάπτυξη Νόσου
4 Προκλήσεις που Αντιμετωπίζουν οι Ασθενείς με Αυτοάνοσο Νόσημα
Γιατί Είναι Συχνό Ασθενείς με ΡΑ να μην Αισθάνονται Καλά, ενώ η Νόσος Φαίνεται Ρυθμισμένη στις Εξετάσεις

Envi Pharm 2018 Chicago, USA



Στις 23-25 Αυγούστου 2018 διεξάγεται η Διεθνής Διάσκεψη Περιβαλλοντικής Τοξικολογίας και Φαρμακολογίας στο Σικάγο, ΗΠΑ. Το θέμα της φετινής διάσκεψης είναι η «Διερεύνηση και αντιμετώπιση των τοξικών επιπτώσεων», ενώ στόχος είναι η δημιουργία μιας ευρείας επιστημονικής κοινότητας αλληλεπίδρασης που θα απαρτίζεται από κορυφαίους τοξικολόγους, φαρμακολόγους και άλλους ειδικούς στον τομέα της τοξικολογίας, οι οποίοι θα ασχοληθούν με τις πρόσφατες εξελίξεις και νέες προσεγγίσεις της φαρμακολογίας και της περιβαλλοντικής τοξικολογίας.

Το συνέδριο περιλαμβάνει παρουσιάσεις, συζητήσεις και εκθέσεις στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί μια παγκόσμια σκηνή για ανταλλαγή σκέψεων, εξελίξεων και μεθόδων που απαρτίζεται από ειδικούς του τομέα.

Ο Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής θα μιλήσει για την μεταβολομική, ένα νέο εργαλείο της Ιατρικής Ακριβείας, που συσχετίζει την ατομική μεταβλητότητα στα γονίδια, με το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής κάθε ανθρώπου με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση νοσημάτων.

Η μεταβολομική, η ποσοτική και ολοκληρωμένη αξιολόγηση των μεταβολιτών, έχει αναδειχθεί ως ένα νέο και ισχυρό εργαλείο στην ιατρική ακρίβειας που εντοπίζει με ακρίβεια διατροφικές ανεπάρκειες, μεταβολικές ανισορροπίες, περιβαλλοντικές τοξίνες, την κατάσταση μικροβίων και αποκαλύπτει τις γενετικές προδιαθέσεις που μπορούν να τροποποιηθούν μέσω της διατροφής, του τρόπου ζωής, των συμπληρωμάτων ή των φαρμάκων.

Ο Dr. Τσουκαλάς θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η ακριβής αξιολόγηση της συνολικής κατάστασης υγείας ενός ατόμου, σε συνδυασμό με τον εντοπισμό επιγενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων, καθιστά εφικτή την έγκαιρη ανίχνευση μιας νόσου και την παρέμβαση για την αποκατάσταση των ελλείψεων του ανθρώπινου οργανισμού.

 Eπιστολή καλωσορίσματος του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά προς τους συνέδρους της EnviPharm 2018.



International Conference on Environmental Toxicology and Pharmacology Chicago, USA August 23-25, 2018
Theme Probing and counteracting the toxic impacts - EnviPharm2018
 
Συνεργαζόμαστε με ερευνητές και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να παρέχουμε τις πιο προηγμένες και ακριβείς αναλύσεις.
Δείτε την κλινική

Ποιοι Είμαστε

www.metabolomicmedicine.com Η Επιστημονική Ομάδα της Metabolomic Clinic αποτελείται από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς που μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους στην αιχμή της σύγχρονης ιατρικής. Δείτε τους όλους
Ας κρατήσουμε επαφή.
Εγγραφείτε στο newsletter και κατεβάστε δωρεάν τον οδηγό για όσους έχουν διαγνωστεί με αυτοάνοσο νόσημα.