Δημοφιλή Άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Υπηρεσίες

Τζάλα Κατερίνα

Τεχνολόγος εργαστηριακών εξετάσεων 

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας. Έχω ειδικευτεί στην διενέργεια εργαστηριακών αναλύσεων όλων των βιολογικών υγρών και εκκριμάτων και στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
 
Εργάζομαι στην Μetabolomic Clinic και έχω κατανοήσει πως η εφαρμογή της Μεταβολομικής Ιατρικής  στον εκάστοτε ασθενή έχει συγκεκριμένη θεραπευτική προσέγγιση και προσαρμόζεται ανάλογα με το περιστατικό και την κατάσταση.
 
Από την εμπειρία μου στις εργαστηριακές εξετάσεις ως Τεχνολόγος θεωρώ πως μέσω των συγκεκριμένων Μεταβολομικών αναλύσεων δημιουργείται ένα προσωπικό “προφίλ” στον κάθε ασθενή μέσω του οποίου διακρίνεται η κατάσταση της υγείας του σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτό ακριβώς είναι που βοηθάει στην εύρεση της αιτίας ενός προβλήματος υγείας και όχι απλά στην εύρεση ενός συμπτώματος.
 
Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, η υπέρμετρη και ανεξέλεγκτη  χρήση φαρμάκων έχει οδηγήσει απλώς στη εξάλειψη των συμπτωμάτων των ασθενειών χωρίς να δίνεται βάση στην θεραπεία του ίδου του προβλήματος. Προσωπικά, θεωρώ πως για να επιτευχθεί αυτό πρέπει αρχικά  ο άνθρωπος να αποκτήσει έναν  υγιεινό τρόπο ζωής μέσω σωστής διατροφής, άσκησης και ψυχολογικής ευημερίας.
 
Η ίδια ως αθλήτρια από μικρή ηλικία, έχω καταφέρει, με την βοήθεια της Μεταβολομικής, να ανεβάσω το επίπεδο των δυνατοτήτων μου, να αποκτήσω έναν ακόμα πιο σωστό τρόπο ζωής και να δω τον οργανισμό μου πιο ενισχυμένο από ποτέ!
 
Είναι χαρά μου να εργάζομαι με μία αξιόλογη και έμπειρη ομάδα η οποία μου δίνει καθημερινά κίνητρο να γίνομαι καλύτερη στην δουλειά μου έτσι ώστε, όλοι μαζί, να προσφέρουμε ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε μια εποχή που τα νοσήματα ταλανίζουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους.
Ειδικός Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του European Institute of Nutritional Medicine.
Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης
Ιατρός / Χειρουργός Ιατρικής, Χειρουργικής, Αναισθησιολογίας και Αναζωογόνησης, Επιστήμη της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο της Παβίας
Ιατρός / Παιδίατρος, Ιατρικής και χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Βερόνα, με ειδίκευση στην παιδιατρική και έμφαση στην αλλεργιολογία και παιδιατρική πνευμονολογία.
Ιατρός / Παθολόγος, με εξειδίκευση στην εσωτερική παθολογία στο πανεπιστήμιο της Παβίας, Ιταλία.
Μοριακή Βιολόγος, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση MSc by Research in Biomedical Sciences, University of Edinburgh. Κάτοχος πιστοποίησης Μεταβολομικής και Διατροφικής Ιατρικής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διατροφικής Ιατρικής, EINuM.
BSc Βiomedical Sciences UCL PhD.c. Nutritional Therapist, Κάτοχος τίτλου του European Institute of Nutritional Medicine, Κάτοχος τίτλου του Institute of Functional Medicine
Κλινική Διατροφολόγος Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου "Universita` degli Studi di MIlano" Γεν. Γραμματέας του European Institute of Nutritional Medicine
Βιολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Πάδοβας, με εξειδίκευσή στην Βιολογία της Υγείας (Health Biology)
Βιολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Πάδοβας με μεταπτυχιακό στην εξελικτική βιολογία
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity. National Centre for Eating Disorders, London U.K.
Υπεύθυνη γραμματείας και εξυπηρέτησης κοινού
Τεχνολόγος εργαστηριακών εξετάσεων
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders & Obestity. National Centre for Eating Disorders, London U.K. Ειδικός Αθλητικής Διατροφής, International Society of Sports Nutrition
Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity Κάτοχος τίτλου του European Institute of Nutritional Medicine

Επιστημονική Ομάδα

www.metabolomicmedicine.com Η Επιστημονική Ομάδα της Metabolomic Clinic αποτελείται από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς που μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους στην αιχμή της σύγχρονης ιατρικής. Δείτε τους όλους