Δημοφιλή Άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Υπηρεσίες

Δείτε επίσης

Λαγογιάννη Φραντζέσκα
Νοσηλεύτρια
Απόφοιτη Νοσηλευτικής
Health Coach
Member of The International Association for Health Coaches 


Είμαι απόφοιτη Νοσηλευτικής Σχολής και εξειδικεύτηκα στην ‘’Επείγουσα Νοσηλευτική’’ και πιο συγκεκριμένα στο ‘’Τραύμα’’.

Στο διάστημα εργασίας μου στην Metabolomic Clinic, γνώρισα καλύτερα την επιστήμη της Μεταβολομικής και πώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί με απλούς τρόπους να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του και σταδιακά να οδηγήσει το σώμα του και τον οργανισμό του στην ιδανική κατάσταση και λειτουργία.

Ως νοσηλεύτρια θεωρώ ότι ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός, ξεχωριστός και οφείλουμε να είμαστε δίπλα του ακούγοντας τις ανάγκες του ώστε να καταφέρουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την ΑΠΟΦΥΓΗ/ΕΞΑΛΕΙΨΗ της ασθένειας και την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!

Αυτό ακριβώς βλέπω να επιτυγχάνεται καθημερινά στην κλινική μας όπου μέσα από τις μεταβολομικές αναλύσεις μπορούμε να εντοπίσουμε τις ελλείψεις που υπάρχουν σε κάθε οργανισμό  ξεχωριστά και να του παρέχουμε εξατομικευμένη αγωγή όπου σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, έχοντας ως βασική αρχή την ‘’ΠΡΟΛΗΨΗ’’ για την ζωή και την υγεία μας, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ελπιδοφόρο – που σε μία περίοδο που τα χρόνια και τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι σε έξαρση- να έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τυχόν προδιαθέσεις που υπάρχουν στον οργανισμό μας και ‘’ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ’’ να κάνουν την εμφάνισή τους.

Έτσι είτε μπορούμε να προλάβουμε κάποια ασθένεια προτού αναπτυχθεί είτε αν ήδη υπάρχει να καθυστερήσουμε ή και να εμποδίσουμε την εξέλιξή της.

Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία, μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο, έχω αλλάξει ριζικά αρκετές από τις συνήθειές μου και έχω δει την υγεία μου να βελτιώνεται σημαντικά. Είμαι ‘’πιστή΄΄ στα συμπληρώματά μου που μαζί με τη σωστή διατροφή έχουν γίνει πλέον για μένα τρόπος ζωής! Κατανοώντας πλέον το σώμα μου και τις ανάγκες του το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αισθάνομαι περισσότερη χαρά, ευεξία, αυτοπεποίθηση και όρεξη για ζωή και δημιουργία!

Τέλος, νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που είμαι μέλος μίας ομάδας που έχει προτεραιότητα τον ασθενή και επιζητά συνεχή βελτίωση με σκοπό να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται!

Ειδικός Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Διδάκτωρ Πανεπιστημίου "Universita` degli Studi di Napoli, Federico II" Πρόεδρος του European Institute of Nutritional Medicine
Ειδικός Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του European Institute of Nutritional Medicine.
Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης
Ενδροκρινολόγος - Διαβητολόγος, Mέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας
Ιατρός / Χειρουργός Ιατρικής, Χειρουργικής, Αναισθησιολογίας και Αναζωογόνησης, Επιστήμη της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο της Παβίας
Ιατρός / Παιδίατρος, Ιατρικής και χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Βερόνα, με ειδίκευση στην παιδιατρική και έμφαση στην αλλεργιολογία και παιδιατρική πνευμονολογία.
Ιατρός / Παθολόγος, με εξειδίκευση στην εσωτερική παθολογία στο πανεπιστήμιο της Παβίας, Ιταλία.
Μοριακή Βιολόγος, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση MSc by Research in Biomedical Sciences, University of Edinburgh. Κάτοχος πιστοποίησης Μεταβολομικής και Διατροφικής Ιατρικής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διατροφικής Ιατρικής, EINuM.
BSc Βiomedical Sciences UCL PhD.c. Nutritional Therapist, Κάτοχος τίτλου του European Institute of Nutritional Medicine, Κάτοχος τίτλου του Institute of Functional Medicine
Κλινική Διατροφολόγος Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου "Universita` degli Studi di MIlano" Γεν. Γραμματέας του European Institute of Nutritional Medicine
Βιολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Πάδοβας, με εξειδίκευσή στην Βιολογία της Υγείας (Health Biology)
Βιολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Πάδοβας με μεταπτυχιακό στην εξελικτική βιολογία
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity. National Centre for Eating Disorders, London U.K.
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity. National Centre for Eating Disorders, London U.K.
Νοσηλεύτρια - Health Coach
Υπεύθυνη γραμματείας και εξυπηρέτησης κοινού
Τεχνολόγος εργαστηριακών εξετάσεων
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders & Obestity. National Centre for Eating Disorders, London U.K. Ειδικός Αθλητικής Διατροφής, International Society of Sports Nutrition
Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity Κάτοχος τίτλου του European Institute of Nutritional Medicine

Επιστημονική Ομάδα

www.metabolomicmedicine.com Η Επιστημονική Ομάδα της Metabolomic Clinic αποτελείται από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς που μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους στην αιχμή της σύγχρονης ιατρικής. Δείτε τους όλους