Δημοφιλή Άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Υπηρεσίες

Γουρλή Ολιάννα


BSc Βiomedical Sciences UCL, PhD.c.
Nutritional Therapist
Κάτοχος τίτλου του European Institute of Nutritional Medicine
Κάτοχος τίτλου του Institute of Functional Medicine

Αποφοίτησα από τo τμήμα Βιοιατρικής του University College London (UCL), στο Λονδίνο.
 
Η εμπειρία που απέκτησα εργαζόμενη ως βιοϊατρική επιστήμων σε διαγνωστικό κέντρο υγείας, σε συνδυασμό με τις προκλήσεις που αντιμετώπιζα στην προσωπική μου υγεία, με οδήγησαν στην προσέγγιση ότι πρέπει να βλέπουμε το σώμα στο σύνολό του και να αντιμετωπίζουμε τη ρίζα της ασθένειας, όχι μόνο τα συμπτώματά της, λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η διατροφή.
 
Αυτές οι ανάγκες πρόληψης και παροχής ολοκληρωμένης θεραπείας, με οδήγησαν στην απόφασή μου να συνεχίσω τις σπουδές μου στη Διατροφική Ιατρική (Nutritional Therapy) ακολουθώντας το πρόγραμμα Ολιστικής Διατροφολογίας στο Natural Health Science και στη Φυσικοπαθητική (Naturopathic Medicine), την οποία σπούδασα κι εξάσκησα στο College of Naturopathic Medicine του Λονδίνου, από όπου αποφοίτησα με την ακαδημαϊκή και την κλινική διάκριση του έτους μου. Κατά το διάστημα αυτό παρακολουθώντας σεμινάρια, ομιλίες και ό,τι άλλο σχετικό με αυτόν τον κλάδο έγινε και η πρώτη επαφή μου με τη Μεταβολομική και τον Dr. Δημήτρη Τσουκαλά.
 
Στη συνέχεια άρχισα την επαγγελματική μου δραστηριοποίηση στο Λονδίνο και την Αθήνα με ατομικές συνεδρίες. Κλήθηκα επίσης να δώσω ομιλίες και να οργανώσω εργαστήρια σε σχέση κυρίως με την υγεία των γυναικών, το πεπτικό σύστημα, τα προβλήματα ύπνου, τη χρόνια κόπωση και την ψυχική υγεία. Έχω επιμεληθεί τη συγγραφή βιβλίων και διαδικτυακών εφαρμογών υγείας και διατροφής.

Ως Κλινική Σύμβουλος Θεραπευτικής Διατροφής ακολουθώ τη Μεταβολομική και βοηθάω ανθρώπους που υποφέρουν από κάθε είδους χρόνιες ενοχλήσεις και παθήσεις να αλλάξουν τη διατροφή τους και τον τρόπο ζωής τους, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν την υγεία τους.
 
Ειδικός Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του European Institute of Nutritional Medicine.
Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης
Ιατρός / Χειρουργός Ιατρικής, Χειρουργικής, Αναισθησιολογίας και Αναζωογόνησης, Επιστήμη της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο της Παβίας
Ιατρός / Παιδίατρος, Ιατρικής και χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Βερόνα, με ειδίκευση στην παιδιατρική και έμφαση στην αλλεργιολογία και παιδιατρική πνευμονολογία.
Ιατρός / Παθολόγος, με εξειδίκευση στην εσωτερική παθολογία στο πανεπιστήμιο της Παβίας, Ιταλία.
Μοριακή Βιολόγος, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση MSc by Research in Biomedical Sciences, University of Edinburgh. Κάτοχος πιστοποίησης Μεταβολομικής και Διατροφικής Ιατρικής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διατροφικής Ιατρικής, EINuM.
BSc Βiomedical Sciences UCL PhD.c. Nutritional Therapist, Κάτοχος τίτλου του European Institute of Nutritional Medicine, Κάτοχος τίτλου του Institute of Functional Medicine
Κλινική Διατροφολόγος Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου "Universita` degli Studi di MIlano" Γεν. Γραμματέας του European Institute of Nutritional Medicine
Βιολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Πάδοβας, με εξειδίκευσή στην Βιολογία της Υγείας (Health Biology)
Βιολόγος Διατροφολόγος, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Πάδοβας με μεταπτυχιακό στην εξελικτική βιολογία
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity. National Centre for Eating Disorders, London U.K.
Υπεύθυνη γραμματείας και εξυπηρέτησης κοινού
Τεχνολόγος εργαστηριακών εξετάσεων
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders & Obestity. National Centre for Eating Disorders, London U.K. Ειδικός Αθλητικής Διατροφής, International Society of Sports Nutrition
Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity Κάτοχος τίτλου του European Institute of Nutritional Medicine

Επιστημονική Ομάδα

www.metabolomicmedicine.com Η Επιστημονική Ομάδα της Metabolomic Clinic αποτελείται από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς που μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους στην αιχμή της σύγχρονης ιατρικής. Δείτε τους όλους