Δημοφιλή Άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Υπηρεσίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Το βιβλίο του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά
"ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 150 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ"
κατακτά το αναγνωστικό κοινό


Αναγνώστες και φίλοι, γιόρτασαν μαζί με τον Dr. Δημήτρη Τσουκαλά την παρουσίαση του βιβλίου του, Πώς να Ζήσετε 150 χρόνια με υγεία, στον Ιανό την Τρίτη 10/6.  
Κατάμεστο το μεγάλο βιβλιοπωλείο της Σταδίου έζησε για δύο ώρες στο ρυθμό ενός βιβλίου που «αναπνέει» μαζί με τον αναγνώστη που το διαβάζει, που λειτουργεί σαν πυξίδα ευζωίας για να πορευτεί κανείς στη ζωή ξεπερνώντας το στρες της καθημερινότητας και αυξάνοντας τη ζωτικότητα του οργανισμού του.

Ανάμεσα στους ομιλητές της βραδιάς, τον Ευάγγελο Ζουμπανέα, διατροφολόγο, ιδρυτή του Κέντρου εκπαίδευσης & αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών Κ.Ε.Α.Δ.Δ., την DR. Κατερίνα Καραταράκη, ιατρό-ειδικό παθολόγο διαβητολόγο και τον ίδιο τον DR. Δημήτρη Τσουκαλά, ιατρό, πρόεδρο του European Institute of Nutritional Medicine E.I.NU.M.., υπήρξαν και μερικοί ομιλητές-έκπληξη, εκτός προγράμματος.

Ο πολύ δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης (ΝiVo), σημείωσε μεταξύ άλλων:  «Πώς να ζήσετε 150 χρόνια, με υγεία. Αυτό το ερώτημα καθώς και πολλά άλλα σχετικά με το πώς μπορείτε να αποφύγετε τις αρρώστιες και να αυξήσετε τη ζωτικότητά σας, ξεπερνώντας παράλληλα το στρες, βρίσκουν απαντήσεις στο βιβλίο - εγχειρίδιο μακροζωίας, του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά. O συγγραφέας φρόντισε να καταθέσει επιστημονικές λεπτομέρειες με απόλυτα κατανοητό και εφαρμόσιμο τρόπο, και σκοπό τη βελτίωση της υγείας και της μακροζωίας, σύμφωνα με τη Μεταβολομική και τη Διατροφική Ιατρική.

Σ' αυτό το βιβλίο ο Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς εξηγεί ποια είναι η πραγματική αιτία των ασθενειών, πως μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και σε πλήρη υγεία, ποιες είναι οι τροφές που μας κάνουν καλό, πως μπορούμε να αποφύγουμε την αρρώστια βελτιώνοντας την υγεία μας, αλλά και πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο το δυναμικό του ανθρώπινου σώματος. Αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνος και κληρονομικότητα, καρδιακές παθήσειςχοληστερίνη και φλεγμονή, διαβήτης και σάκχαρο, βιταμίνεςσυμπληρώματα και διατροφή, ινσουλίνη και μακροζωία, βιοχημικό στρες και πολλά άλλα "μυστικά ζωής" βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και στην αποψινή παρουσίαση».

Όλες οι τοποθετήσεις των ομιλητών έγιναν μπροστά σε ένα κοινό που -ακόμη και όρθιο- δεν δίστασε να γεμίσει τη βραδιά με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία, την αισιοδοξία που χαρακτηρίζει όσους είχαν την τύχη να έχουν συνεργαστεί με τον Dr. Δημήτρη Τσουκαλά, αλλά και να έχουν υπάρξει ασθενείς του. Ο ίδιος ο Νίκος Βουρλιώτης είπε χαρακτηριστικά «Είχα την τύχη να αρρωστήσω και έτσι να γνωρίσω τον Δημήτρη Τσουκαλά».

Για το βιβλίο μίλησαν ακόμη ο ίδιος ο Dr. Τσουκαλάς, παρουσία εκατοντάδων φίλων της Μεταβολομικής Ιατρικής καθώς και επώνυμων και διακεκριμένων ιατρών και ομιλητών όπως ο Σταύρος Αλευρογιάννης, γεν. Διευθ. Ορθοπεδικής στο ΙΑΣΩ, ο Αντρέας Μητσόπουλος,  επιχειρηματίας, παραγωγός διαφήμισης Queen Productions και η Έλενα Αλεβιζοπούλου, σύμβουλος επιχειρήσεων και  Life Coacher που φρόντισε να κλείσει η βραδιά με τα μεγαλύτερα χαμόγελα που έχει δει ποτέ το κέντρο πολιτισμού Ιανός! 
 
Το ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 150 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
 

Επιμέλεια Κειμένου: Επιστημονική Ομάδα Metabolomic Medicine

Εγγραφειτε στο Newsletter μας και αποκτηστε δωρεαν αποσπασμα του βιβλιου
Συνεργαζόμαστε με ερευνητές και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να παρέχουμε τις πιο προηγμένες και ακριβείς αναλύσεις.

Επιστημονική Ομάδα

www.metabolomicmedicine.com Η Επιστημονική Ομάδα της Metabolomic Clinic αποτελείται από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς που μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους στην αιχμή της σύγχρονης ιατρικής. Δείτε τους όλους